Merain – Celtic Ways

Wanneer:
15 oktober 2023 @ 15:00 – 17:00
2023-10-15T15:00:00+02:00
2023-10-15T17:00:00+02:00

“Celtic Ways”

Tijdens de reizen naar Ierland ontdekken de musici van Merain altijd weer interessante muziek en ontmoeten zij vele interessante mensen en collega musici. De stukken die Merain zo verzamelt arrangeert het trio bij thuiskomst voor haar eigen bezetting. Deze arrangementen weerspiegelen Merain’s beleving van Ierland: de melancholie, de schoonheid van het landschap, de humor, de unieke sfeer, het wegdromen en de gezelligheid.
Merain creëert zo een bijzondere impressie van het land gezien door de ogen van niet-Ierse musici. In dit concert treft u sprankelende bewerkingen van moderne Ierse muziek, zoals Enya, U2 en Luka Bloom maar ook stijlvolle 18de-eeuwse Ierse muziek, zoals van de componisten O’Carolan en Connellan. Uiteraard voorziet Merain de luisteraar van interessante commentaren op de muziek. De titel van het programma beschrijft de wegen die Merain letterlijk en figuurlijk bewandelt maar ook de vele manieren waarop je met de Ierse muziek kunt omgaan.​ Repertoire-impressie Celtic Ways: O.a. traditionals als The lark in the morning, Spanish lady, The last rose of summer, Dúlamán, songs van U2, Enya, Luka Bloom en composities van Turlough O’Carolan en Thomas Connellan.
 
Starttijd is 15.00 uur en entree bedraagt 15,= euro. Kaartverkoop:

– direct online boeken via de VVV:

Concert Merain – Celtic Ways

– vanaf 1 oktober zijn de kaarten te koop (en af te halen) bij Primera Joure (kosten € 15,-) – voor 1 oktober kan men reserveren via mail: cultuurpromotieimpresariaat@gmail.com 1 uur voorafgaand de kaarten afhalen en betalen bij de kassa in de kerk. De kaarten liggen dan op naam klaar!

2 antwoorden op “Merain – Celtic Ways”

 1. Ik wil graag 2 tickets kopen voor het concert van Marianne op 15 oktober 2023. Het lukt mij niet via de website. Kunt u mij helpen?

  1. Beste mevrouw Walda,
   Ik geef uw opmerking even door aan de organisatie en vraag hen om even contact op te nemen.
   Met vriendelijke groet
   Sietske de Jong
   Websitebeheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *