22 Januari 2023- Zingen met senioren grandioos succes!

De stichting Vrienden van de Hobbe van Baerdtkerk organiseerden op zondag 22 januari haar eerste activiteit van 2023.
Ruim 200 aanwezigen in de kerk én een 1500 luisteraars/kijkers thuis (via de live-stream van PGJoure) genoten van de prachtige klanken van muziekvereniging Excelsior en de voortreffelijke performances van dameskoor Brûzenije! Dankzij personeel en de vele vrijwilligers van enkele zorginstellingen konden heel veel ouderen door hun hulp en ondersteuning aanwezig zijn. Dank jullie wel! 90% van het programma bestond uit samenzang, christelijke liederen en volksliedjes. Hoewel de organisatie ‘slechts’ 100 programma’s had laten drukken bleek dat, door de overweldigende belangstelling, veel te weinig te zijn. Maar door programma’s te delen en het feit dat de vele aanwezigen alle liedjes van vroeger kenden werd er door iedereen zeer enthousiast en uitbundig meegezongen! Een geslaagde middag om niet te vergeten en absoluut voor herhaling vatbaar.

Foto’s: Piebe van den Berg

10 September 2022 – UIT festival De Fryske Marren

4 Mei 2022 – Herdenkingsconcert – Requiem van Gabriel Faure

24 April 2022 – Voorstelling “Tusken lân en wetter”